Vershal Boontjes maakt vliegende start

Tholen – Met de opening van zijn eigen AGF-speciaalzaak is er eindelijk een droom uitgekomen voor Enzo Cassaro. In Wijchen zette hij Vershal Boontjes neer die hij volzette met marktkramen onder het motto "Veel vers voor iedereen". Met de volumeverkoop maakte hij een vliegende start. In de eerste drie dagen kwamen er 1200 klanten op zijn winkel af.


Met Vershal Boontjes is de lang gekoesterde droom van Enzo Cassaro uitgekomen

Enzo is een groenteman in hart en nieren maar verkoopt naast AGF ook brood, zuivel en vlees en kant-en-klaar producten. Er is ook een open keuken waar klanten ter plekke iets kunnen bestellen. Veel producten komen van lokale leveranciers en voor AGF is Postuma de leverancier, waar Enzo een aantal jaar werkte en de Willy Wortel-app voor ontwikkelde.


Vershal Boontjes zet in op volumeverkoop

De winkel heeft een industriële look waar ook de Italiaanse roots van Enzo zichtbaar zijn: een muur met een schilderachtig Italiaans dorpsstraatje aangebracht door de Wijchense graffiti-artiest Moris. En ook volop in de verkoop: Italiaanse bloedsinaasappelen. "Superlekker, die moet je echt een keer geprobeerd hebben", prijst Enzo enthousiast aan in onderstaande filmpje.  

Voor meer informatie
Enzo Cassaro
Vershal Boontjes
Tunnelweg 52 
Wijchen
T: 06-21345181
@Vershal Boontjes


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven