Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Fruit Logistica 2020 van start: viel erfolg!

Tholen - Het feest kan beginnen, maar is iedereen al binnen? Vast niet, maar dat komt de komende dagen ongetwijfeld helemaal goed in Berlijn, waar de Fruit Logistica vanochtend van start is gegaan. Wij zijn in ieder geval present, traditiegetrouw ook met eigen stand (Hal 3.2 - B01). 

In de aanloop naar de beurs was het coronavirus hot topic. Zeker een groot deel van de Chinese bedrijven bezoek Berlijn dit jaar niet. De beursorganisatie neemt ondertussen maatregelen en riep 'risicogroepen' op dit jaar de beurs over te slaan.


Dit voorjaar start de uitbreiding van het Innovation Center van Certhon. Op de foto Jeffrey van der Sande, Martin Veenstra en 
Edwin Vanlaerhoven 

Standhouderslijst en plattegrond
Aangezien de beurs in Berlijn, zeker voor wie helemaal rond wil, goede wandelschoenen vereist, komt een lijst met alle Nederlandse- en Belgische standhouders vast en zeker van pas. Stippel aan de hand van de standnummers een mooie route uit of blijf lekker hangen in de hal waar het het gezelligst is. Bekijk de lijst hier en, ook handig, hier de plattegrond van de beurs.


Rob van Leeuwen (F&H Crone) en Albert Haket (Horconex)

Beursupdates
De komende dagen zullen wij telkens een kleine beursupdate publiceren alvorens aanstaande maandag, zowel op onze tuinbouw als op alle (internationale) handelsnieuwsbrieven, de fotoreportages online komen.

Steven van Paassen, Vera Hoondert en Jan Doldersum van Rijk Zwaan rollen op Fruit Logistica marketingconcept SN!BS uit. 

Holland Party
Ook van de Holland Party, die op donderdagavond gehouden wordt, zullen wij foto's maken. Naar verluidt is dat feest helemaal volgeboekt, dus dat belooft wat. 

Maar het is nog geen donderdagavond, dus veel succes aan iedereen die vandaag al in Berlijn is en tot ziens in de stands, in de gangpaden of bij onze eigen stand, waar een deel van ons team klaarstaat voor een praatje en het mogelijk is een Primeur of een handboek op te pikken. 


Mediane, present!


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven