AGF Specialist Erwin Jansen

"Rijdende winkel voor 5 minuten wegenwacht"

Tholen – Wanneer je de power hebt om een rijdende winkel voort te trekken, lukt een bestelbusje ook wel. Op weg met zijn tractor met daarachter zijn rijdende winkel hielp versspecialist Erwin Jansen daarom met gemak een medewerker van de gemeente uit de brand die zijn wagen in de zachte berm had geparkeerd. “Ben 5 minuten later”, liet Erwin zijn klanten weten en plaatste een foto van het ongeval op Facebook.


Een foto van de hulpactie van Erwin Jansen geplaatst op Facebook

Aangekomen op de standplaats laten klanten niet lang op zich wachten. Het druilerige weer zorgt dat de stamppot ingrediënten goed lopen. Ook zijn er klanten voor de eerste asperges, vertelt Erwin. Gezien de hoge prijzen, 13 euro per pond, zijn dat echte liefhebbers. De asperges zullen naar verwachting pas Pasen voor extra omzet zorgen. Dan zijn ze een stuk goedkoper en zet Erwin ook de aspergeschilmachine neer.


Naast de rijdende winkel en online handel staat Versspecialist Erwin Jansen ook op de markt, archieffoto

Naast de rijdende winkel heeft hij ook een goed lopende online handel, die gezien de digitale tools alleen maar makkelijker wordt. Klanten geven de bestelling via WhatsApp door en Erwin stuurt hen een betaallink. “Klanten aan de kraam heb ik graag omdat die vaak wat extra’s meenemen omdat ze iets lekkers zien. Online bestellen ze alleen wat ze nodig hebben maar die bestellingen kan ik heel snel afwerken, zeker met die online betaalmogelijkheden nu”, besluit Erwin.

Voor meer informatie
Versspecialist Erwin Jansen
Cortenoeverseweg 139
Brummen
T: 06 53931980
wgjaerwin@hotmail.com 
@Versspecialist Erwin Jansen

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven