Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

20 februari: debat rondom het voedselkeuzelogo Nutri-Score

Het Nationaal Groentecongres organiseert samen met Foodlog op 20 februari 2020 van 14.00 - 17.00 uur een debat rondom het Voedselkeuzelogo: 

Policy Debate on Food Choice, Food Marketing and Public Health  How to communicate the Nutri Score in the EU/Netherlands?

De Franse wetenschapper Serge Hercberg, die met zijn team in opdracht van de Franse overheid de Nutri-Score ontwikkelde, zal het keuzelogo en de manier waarop het volgens hem gecommuniceerd moet worden, toelichten.

Daarnaast zullen internationale experts op het gebied van marketing, nudging en hulp bij voedselkeuzes hun visie te geven. Vervolgens gaan we het debat aan. We nodigen politiek, overheid, pers, ngo’s en belangrijke stakeholders zoals Consumentenbond, SGF en voedingsdeskundigen uit de wetenschap, maatschappij en het bedrijfsleven uit om aan het debat deel te nemen. 

Kijk voor meer informatie op de website van Foodlog

Publicatiedatum: