Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

België krijgt nieuwe stek tijdens Fruit Logistica: hal 27

29 leveranciers van Belgische aardappelen, fruit, groenten en fruitbomen zijn aanwezig tijdens Fruit Logistica op de VLAM-standen, die samen met Belgische federaties en veilingen voortaan te vinden zijn in de gloednieuwe Berlijnse beurshal nummer 27. VLAM zal er bovendien uitpakken met een nieuwe beursstand.


Nieuwe stand VLAM

Verse groenten en fruit
De 18 aanwezige groenten- en fruitbedrijven zijn: Bel'Export, Boussier, BP Fruitcraft, Calsa, DBS/DBS Agro, Demargro, De Plecker - Lauwers,  Devos Group, Dries Sebrechts Fruit (DSF), Frans Michiels Belgium (FMB), Gemex,  Nicolaï Fruit, Pacbelimex, REO Veiling, Rotom/Orca, Vanco Belgium, Vergro en Wouters Fruithandel. 

Flandria
"25 jaar geleden werd het Flandria-label geïntroduceerd. Begonnen vanuit de witloof- en tomatensector, is het label intussen uitgegroeid tot een kwaliteitssysteem voor het hele assortiment aan Belgische groenten en inmiddels is het een van de grootste merken op de Europese markt", aldus VLAM.

De LAVA-veilingen kiezen dit jaar resoluut voor doorgedreven digitalisering en kondigen tijdens Fruit Logistica hun Digital Experience Platform aan, een gezamenlijk initiatief van BelOrta, REO Veiling en Coöperatie Hoogstraten.  

Aardappelen
Zes leveranciers van aardappelen kijken ernaar uit om hun klanten te ontmoeten in Berlijn: Bart's Potato Company, Binst Breeding & Selection, De Aardappelhoeve, Pomuni, RTL Patat en Warnez.

Fruitbomen
Ook vijf producenten van fruitbomen zijn aanwezig op de VLAM-stand om hun producten te presenteren aan een internationaal publiek: ABCz Group, Benelux Fruitservice, Carolus Trees, Depa Fruit en Zouk. 

Nieuwe beursstand
VLAM voorziet met een gloednieuwe beursstand alvast een opvallende aanwezigheid in de nieuwe hal. Bezoekers worden voortaan verwelkomd in een nieuwe stand.

 

Publicatiedatum: