Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ton Kanters Gezond Genieten start met 2e vestiging

Tholen - AGF-specialist en traiteur Ton Kanters - Gezond Genieten start begin maart met een tweede vestiging in Vught. Daarmee trekken ze het succesvolle concept uit Schijndel van gemak, groenten en fruit door naar het naburige dorp. "Het koken zal vooral in Schijndel gebeuren en een beetje in Vught. De dorpen liggen ongeveer 15 minuten rijden uiteen, dus dat is goed te doen", vertelt Ton die dat samen met zijn broer oppakt.


Ton Kanters met een fruittas

Gezond genieten staat bij Ton Kanters voorop, er is een uitgebreid assortiment aan groenten, fruit, sapkuren, smoothies, dagverse producten als salades, verse soepen, pizza's, wraps, verse maaltijden, catering, koolhydraatarme gerechten, superfoods, noten & zaden et cetera en kent een maaltijdbezorgservice. Het assortiment wordt voortdurend vernieuwd en uitgebreid. Zo gaven ze de salades onlangs een nieuwe look en introduceerden ze een groentenplateau en groententas, maar ook een partypan met 6 verschillende soorten vlees is als hapjespan te bestellen.


Nieuwe introducties: groententas en groentenplateau

Deze formule wordt nu ook in Vught geïntroduceerd op de locatie waar nog geen twee jaar geleden de formule Foodsaam het probeerde. Dat concept heeft het niet gered maar Ton Kanters is er van overtuigd dat zijn formule wel succesvol zal zijn. De vrij nieuwe winkel wordt daarom volledig gerestyled naar de Ton Kanters huisstijl.

Voor meer informatie:
Ton Kanters Gezond Genieten
Hoofdstraat 69 B
5481 AB Schijndel
T: 073 303 0401
info@tonkanters.nl
www.tonkanters.nl