Nieuwe secretaris en adreswijziging AVAG

AVAG Platform Toeleveranciers Glastuinbouw heeft m.i.v. 1 januari 2013 een nieuwe secretaris: Madelinde Daane-van der Houwen. Tegelijkertijd wordt de goede samenwerking tussen AVAG/HortiQ en Van der Arend Bureau voor Organisatie en Secretariaten beëindigd.

Secretaris Avag

Madelinde (43) heeft na haar opleiding Internationale Agrarische Handel en later haar Master Corporate Communications o.m. ervaring opgedaan als onderzoeker bij het Proefstation in Naaldwijk en als bedrijvenadviseur bij de Kamer van Koophandel. Daarna werkte ze bij het NIVAA en als zelfstandig ondernemer MDCommunicatie aan handelsbevorderende projecten in binnen– en buitenland voor bedrijven in de agri- en foodsector.


Madelinde Daane-van der Houwen

Wijziging postadressen AVAG en HortiQ

De AVAG en HortiO postbusadressen in ’s-Gravenzande vervallen. Beide worden vervangen door het huidige kantooradres van de AVAG. Post voor AVAG en HortiQ kan derhalve worden gestuurd naar ABC Westland 122, 2685 DB Poeldijk.
Vriendelijk verzoeken wij u de gewijzigde informatie in uw systemen op te nemen.

Bereikbaarheid i.v.m. de feestdagen 

Het kantoor van de AVAG is i.v.m. de feestdagen in week 52 en week 1 gesloten. Vanaf 8 januari kunt u Madelinde bereiken via info@avag.nl, 0174-446660 en 06-10003478.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie de websites www.avag.nl en www.hortiq.nl. Ook kunt u contact opnemen met de voorzitter AVAG, Dhr. Harm Maters, 06-53961790 of harm.maters@lotusagri.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven