Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IPM Essen 2020: laatste kans

Tholen - Tijd voor dag drie in Essen. Op het programma vandaag zowaar, tussen al het sierteeltgeweld, een 'Fruit, vegetable and herbs day' in hal 7, stand 7B42. Van 10.30 tot 17.00 zullen diverse sprekers daar hun zegje doen

Toch is er voor wie daar geen zin (of tijd, want de stand moet immers bemand blijven) in heeft, ook genoeg te doen op de beursvloer. Wat te denken bijvoorbeeld van het maken van een foto voor in onze beursreportage die maandag in zijn totaliteit online komt.

Ben Boon van Thermoflor en Steven Deforche van Deforche Construct achter de tafelvoetbaltafel, waar de heren maar weinig tijd voor hadden tussen de vele gesprekken en beursafspraken door.


Een groepsfoto bij ISO Group met v.l.n.r.: Wim van der Meijden, Paul Blom, Willem van den Berg, Robert van Arnhem en Raymond van den Berg.

Vandaag gaat onze nog drie man sterke delegatie, gewapend met camera, nog een dag de beurs rond om zoveel mogelijk foto's te maken. Laatste kans dus voor een leuke groeps-, product- of gangpadfoto.


De mannen van Mprise Agriware in het groen gestoken, tot de sokken (niet op de foto) aan toe. V.l.n.r.: Renger Reitsema, Martijn van Leeuwen, Ronald den Uil, Wilco Moen en Marek Thielemann.


Christian Oosterlaan van HortiHands met de 'long handle version' van de EazyCut 400, waarmee zowel hoveniers als bijvoorbeeld kruidentelers kunnen 'maaien'.