Tomaten proeven in Berlijn

In een Westlandse proefkas worden veelbelovende tomatenrassen geteeld. Tijdens de Fruit Logistica kan men bij de stand van veredelaar Toma Tech terecht voor een voorproefje van deze rassen. 

De proefkas is een initiatief van het Nederlandse Plantfactory en het Israëlische veredelingsbedrijf Tomatech. Samen werken zij aan het ontwikkelen en introduceren van een nieuwe standaard van tomaten in smaak en voedingswaarden. "Dit doen wij zonder concessies te doen aan de productiviteit en de kwaliteit van het product. In de kas experimenten we met het opkweken van verschillende tomatenrassen door geavanceerd technologisch onderzoek te combineren met klassieke veredelingstechnieken. De producten worden altijd afgestemd op de behoeften van de kweker en de eindgebruiker."

Plantfactory verwelkomt u graag in de proefkas in Nederland, maar in februari heeft zij een efficiëntere manier om u kennis te laten maken met haar rassen. Combineer bijvoorbeeld uw bezoek aan de Fruit Logistica en ga langs bij de Tomatech stand.

De Tomatech stand is van 5 tot en met 7 februari 2020 te vinden in Hal 27 / C-14. "Wilfred Scheffers staat dan paraat om tekst en uitleg te geven over de rassen. Stuur hem een mailtje om een afspraak te maken. Ook voor een bezoek aan de proefkas in Nederland kunt u contact met hem opnemen."

Voor meer informatie:
The Plant Factory
Wilfred Scheffers
+31 651163371
wilfred.scheffers@theplantfactory.nl
www.theplantfactory.nl 


TomaTech
www.tomatech.com

 
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven