Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eurofins Agro verhuist van WHC naar Wageningen

De afgelopen twee jaar is Eurofins Agro met een bemand kantoor aanwezig geweest in het World Horti Center (WHC). Ondanks het succes en de internationale aantrekkingskracht van dit glastuinbouwcentrum, melden zij tot de conclusie te zijn gekomen dat de huidige invulling van hun aanwezigheid onvoldoende aansluit bij de behoefte van de klanten.

"Dit blijkt onder andere uit de geringe bezoekersaantallen. Daarom hebben wij besloten het bemande kantoor per 1 februari aanstaande te sluiten. Dit betekent dat u vanaf die datum geen monsters meer in het WHC af kunt geven."

Aanleveren monsters
Wie monsters door Eurofins Agro wil laten analyseren of vragen heeft over onze analyses, kan contact opnemen met een van de monsternemers die dagelijks in het Westland aanwezig zijn. Weet u niet wie dat is, neemt u dan contact op met Emile Hartman, rayonmedewerker van Eurofins Agro in het Westland. Emile kunt u bereiken via 06 5200 2125 en/of EmileHartman@eurofins.com.

"Als het nodig is, kunnen de monsters vaak dezelfde dag nog worden genomen of opgehaald. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice T 088 876 1014 of E horti@eurofins.com. Zij helpen u graag verder."

Eurofins Agro en het World Horti Center
"Eurofins Agro blijft de doelstellingen van het WHC nadrukkelijk ondersteunen. Als blijk daarvan, organiseren we donderdag 13 februari 2020 voor de derde keer een Horti Expertdag in het WHC." Klik hier voor het programma en aanmelden. "Bovendien blijven wij als participant ook op andere manieren actief deelnemen aan het innovatiecentrum van de Nederlandse glastuinbouw. Wij zijn met het WHC in gesprek over de manier waarop wij een nieuwe invulling aan onze aanwezigheid kunnen geven."


Voor meer informatie:
Eurofins Agro
www.eurofins-agro.com

Publicatiedatum: