Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

John Opstal: "Ik hoop veel van mijn connecties te kunnen verwelkomen als leverancier"

AGF-transporteur start lokale groenten- en fruitbezorgdienst

Tholen - Het is niet direct een alledaagse switch: een AGF-transporteur die lokaal groenten en fruit gaat leveren. Toch is John Opstal van Gebr. Opstal Transporten met zijn vrouw gestart met Perfection Fruits. Consumenten in Zoetermeer kunnen vanaf 1 maart hun AGF-producten online bestellen.

"Ik las onlangs in onze buurtkrant dat onze groenteboer in het winkelcentrum ermee ging stoppen, omdat hij met pensioen ging. Al grappend, maar toch ook wel vol ondernemerszin, vroeg ik aan mijn vrouw of wij de zaak niet moesten ondernemen. Nu zag ze een speciaalzaak niet zitten, maar we hebben wel besloten groenten en fruit bij de mensen in Zoetermeer in dozen thuis te gaan leveren. E-commerce is hot en we hebben de voorzieningen, dus we zien het wel zitten!"

De activiteiten van Perfection Fresh sluiten volgens John perfect aan bij de activiteiten van het transportbedrijf. "Ik wil de handel gaan inkopen bij onze huidige transportklanten. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat we een concurrent van onze klanten worden en zo creëren we een echte win-winsituatie. Ik hoop veel van mijn connecties te kunnen verwelkom als leverancier. De handel halen we toch al bij onze klanten op en koelruimte hebben we zelf. Bezorgen doen we met een busje van het transportbedrijf. Zo wordt één plus één drie!"

John zal zich voornamelijk gaan bezighouden met de inkoop en de opstart van het nieuwe bedrijf. Zijn vrouw, actief als thuiszorgmedewerkster, zal het contact met de klanten onderhouden. Op de vraag of hoe groot Perfection Fruits kan worden, antwoordt John lachend: "Zie ons als een soort HelloFresh, maar dan veel kleinschaliger. We starten in Zoetermeer en als het gaat lopen, kunnen we altijd opschalen naar de B-driehoek. We hebben nog geen plannen voor een landelijke dekking, maar wat niet is kan nog komen!"

Vanaf 1 maart is het mogelijk bestellingen te plaatsen.

Voor meer informatie:
Perfection Fruits
Klappolder 121
2665 LP Bleiswijk
Tel: +31 (0)10 333 0228
john@gebr-opstaltransporten.nl
www.gebr-opstaltransporten.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven