Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Smullen en bijpraten op de Bio-beurs

Fotoreportage AGF-standhouders op Bio-beurs

Tholen - Meer dan 300 bedrijven presenteerden zichzelf de afgelopen dagen tijdens de Bio-beurs. Er hing weer een gemoedelijke sfeer en velen grepen de kans om op de beursvloer met elkaar bij te praten. De redactie van Biojournaal maakte zoals altijd weer een uitgebreide fotoreportage.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken van de AGF'ers
Klik hier voor de fotoreportage van alle bio-standhouders

Tijdens de rondgang over de beursvloer vielen verschillende dingen op. Zo presenteerden diverse bedrijven en merken hun vernieuwde uitstraling op de beurs, denk hierbij aan Zuiver Zuivel, Bakkerij Verbeek, Odin (LandGoed) en Lima. Ook op bedrijfsniveau was er het nodige nieuws te melden, over samenwerkingen, uitbreidingen en nieuwe fabrieken.

Ook kregen bezoekers de kans om allerlei nieuwe producten te proeven of te bewonderen. Een klein greep hieruit: een Almond Spirulina bar, Mexicaanse bonensoep, corn falafel, Hollandse Demeter Augurken en vegan bacon. Drie bedrijven presenteerden jackfruit.

Veel bedrijven investeren in duurzame verpakkingsoplossingen, dat was duidelijk te zien op de beursvloer. De één kiest er voor om minder materiaal te gebruiken, de ander gaat bijvoorbeeld voor composteerbare verpakkingen. Ook zien meerdere bedrijven in dat ze zich met Demeter-producten extra kunnen onderscheiden.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken van de AGF'ers
Klik hier voor de fotoreportage van alle bio-standhouders

We hebben alle foto's van AGF-bedrijven op een rijtje gezet. Op Biojournaal zijn de foto's van de overige standhouders te vinden. 

Voor meer informatie:
www.bio-beurs.nl