Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
en uitbreiding directieteam

12% omzetgroei DOOR

“Het boekjaar 2019 werd met 446 miljoen omzet afgesloten”, aldus commercieel directeur Perry Dekkers van Coöperatie DOOR. Dit is een stijging van 12% ten opzichte van 2018. Deze omzetgroei is onder andere gerealiseerd door een toename in areaal, stijging van het belichte areaal, uitbreiding van het assortiment met Marokkaanse snacktomaat en daarnaast ook door een redelijk gemiddeld prijsniveau.  


Directie Coöperatie DOOR
v.l.n.r. Stefan van Vliet, Erik de Jong, Perry Dekkers, Jan Opschoor

Per 1 januari 2020 is het directieteam van DOOR uitgebreid en bestaat nu uit vier leden. Naast algemeen directeur Jan Opschoor en commercieel directeur Perry Dekkers, is het team uitgebreid met operationeel directeur Erik de Jong en financieel directeur Stefan van Vliet. Zowel Erik de Jong als Stefan van Vliet hebben deze functie al langer bij Prominent.

Het directieteam van DOOR werkt aan de uitvoering van de ambities zoals de inrichting van de nieuwe organisatie in aanloop naar de nieuwbouwlocatie langs de A20, de areaalgroei naar 800 hectare en het versterken van de marktpositie.

Als operationeel directeur is Erik de Jong verantwoordelijk voor alle sorteer- en verpakkingsactiviteiten binnen DOOR. Stefan van Vliet is als financieel directeur verantwoordelijk voor de financiën, omvorming naar een coöperatie op aandelen en GMO. Commercieel directeur Perry Dekkers geeft vorm aan het verkoop en marketingbeleid van het gehele assortiment vruchtgroenten. Dit alles onder leiding van algemeen directeur Jan Opschoor die ook de ontwikkeling van de productgroepen  en de groei van het areaal in zijn portefeuille heeft.

Voor meer informatie:
Coöperatie DOOR U.A.
www.cooperatiedoor.nl 
info@doorpartners.nl

Publicatiedatum: