Eric in ’t Veld nieuwe directeur Vreugdenhil Young Plants

Per 1 maart 2020 treedt Martin Uittenbroek terug als directeur van Vreugdenhil Young Plants. Eric in ’t Veld, directeur/eigenaar van Triple Group, zal hem als directeur opvolgen en samen met Koos van der Klugt, directeur van Klugt Quality Plants, leidinggeven aan de Vreugdenhil-Klugt Combinatie.


V.l.n.r. Koos van der Klugt, Eric in ’t Veld en terugtredend directeur Martin Uittenbroek. Samen met Koos van der Klugt, directeur Klugt Quality Plants, zal Eric in ’t Veld leidinggeven aan de Vreugdenhil-Klugt Combinatie. 

“Na 25 jaar is het tijd om het stokje over te dragen. Met zijn brede ervaring in zowel commerciële als directiefuncties in de AGF- en de sierteeltwereld is Eric in ‘t Veld de juiste persoon om mijn taken aan  over te dragen,” zegt Martin Uittenbroek. “Eric zal worden ondersteund door een sterk en ervaren managementteam. De organisatie is klaar voor deze nieuwe stap.”

Aandelen
Eric in ’t Veld gaat samen met zijn zakelijke partner Arie Kruithof ook een deel van het aandelenpakket van de familie Uittenbroek overnemen. Zij doen dit samen met Eurozaken, een investeerder uit Maassluis met 20 jaar ervaring in financiering en participaties. De familie Uittenbroek behoudt een aandelenpakket in de onderneming. Het aandelenbelang van de familie Van der Klugt blijft ongewijzigd.

Arie Kruithof zal werkzaam blijven als bestuurder binnen de Vreugdenhil-Klugt Combinatie. Hij en Eric in ‘t Veld zullen geleidelijk hun aandelenbelang in de Triple Group en de directie overdragen aan het management team van de Triple Group.

Toekomst
Martin Uittenbroek blijft betrokken als algemeen directeur bij de Vreugdenhil-Klugt Combinatie tot 1 januari 2021 om een naadloze transitie te verzekeren en zal daarna als adviseur optreden. ‘’Met deze directiewisseling is de continuïteit en verdere groei van de onderneming voor de lange termijn gewaarborgd. Met het toetreden van Eric in ‘t Veld in een breed team en het behoud van het familiekarakter zien wij de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet,” aldus Martin Uittenbroek en Koos v.d. Klugt.

Voor meer informatie:
Vreugdenhil Young Plants
www.vreugdenhilyoungplants.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven