Drainwater hergebruiken met filtratiecontainer

De Aqua – Turbin filtratiecontainer is een geïsoleerde, verwarmde en verlichte container welke voorzien is van een trilzeef, doekfilter, ultramembraanfiltratie, UV, CIP inrichting en PLC besturing.

Het bijzondere van deze filtratie container is volgens producent Aqua D&S  dat het biologisch organismen als schimmels, bacteriën en virussen uit het drainwater filtert en het gefilterde water (0,02 micron) langs een UV gaat voor 100% zekerheid, terwijl in de beregeningsinstallatie nagenoeg geen biofilm meer wordt opgebouwd.

Optioneel kan door het pulseren van gestabiliseerde waterstofperoxide eventueel de bestaande biofilm in de beregeningsinstallatie geheel worden afgebroken. Hiermee wordt een geheel schone, biofilm vrije regeninstallatie gecreëerd.De Aqua – Turbin filtratiecontainer wordt uitgevoerd door Plug en Play en wordt op locatie compleet bedrijfsklaar afgeleverd, zodat de installateur het drainwater op de container eenvoudig kan aansluiten. "Het voordeel van deze filtratiemethodiek is dat de overgebleven voedings- en bestrijdingsmiddelen van het drainwater hergebruikt kunnen worden."

Aqua D&S garandeert met deze filtratie methodiek 100 % schimmel, bacterie- en virusvrij water. "Met de Aqua – Turbin filtratiecontainer voldoet u aan de huidige wetgeving wat hergebruik van drainwater betreft: uw drainwater wordt volledig hergebruikt."

Voor meer informatie:
Aqua Development & Solutions B.V.
Everdenberg 7b, 4902 TT Oosterhout
Postbus 424, 4900 AK Oosterhout
T:  +31(0)162-457990
E: info@aquadns.nl
www.aquadns.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven