Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wisseling van de wacht bij T.C. van den Dool

Tholen - Bij TC van den Dool vindt er een wisseling van de wacht plaats. Ad Kokshoorn draagt zijn aandelen van het bedrijf over aan Marco van Ardenne. Samen met Vincent van den Dool staat Marco nu ook aan het roer van dit bedrijf. Marco werkt al een aantal jaren samen met deze club. Voorheen had hij zijn eigen engineeringsbureau en werkte al opdrachten uit voor Dool International, zoals die van Syngenta. Deze samenwerking krijgt nu een vastere vorm met de overname van het aandelenpakket.


v.l.n.r. Ad Kokshoorn, Vincent van den Dool en Marco van Ardenne 

Ad Kokshoorn zal niet in één keer van de radar verdwijnen bij TC van den Dool. Hij zal zijn werkzaamheden afbouwen. Ad: "Ik ga meer tijd besteden aan mijn favoriete hobby: wielrennen. Zin in. Al heb ik hier ruim 30 jaar met heel veel plezier gewerkt."

Marco: "We verwachten meer internationale projecten op te gaan pakken. Naast het renoveren en het verhogen van kassen leveren we steeds vaker nieuwe projecten en verhogen we meer bedrijfsruimtes/hallen."

Dat laatste gebeurt met daarvoor ontworpen vijzels. Deze video laat zien hoe dat gaat. Dit is een project bij Klasmann Deilmann in Schiedam. De hal van 2700 m2 werd met 5,75 meter verhoogd naar 11 meter.

Voor meer informatie:
T.C. van den Dool
www.tcvddool.nl  
info@tcvddool.nl 

Publicatiedatum: