BZG-lijst uitgebreid met NoNa+ en EcoGreen

De Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw (BZG) heeft op basis van uitgevoerd onderzoek geoordeeld dat met de NoNa+ (type NoNa+ 10, NoNa+ 20 en NoNa+ 40) van Ridder BV, en met de EcoGreen (type I , II en III) van Water Future BV, indien deze worden toegepast bij de onderzochte specificaties en instellingen, ten minste 95% zuiveringsrendement wordt behaald.


Links de NoNa+, rechts de EcoGreen (foto Water Future)

Daarnaast heeft de BZG geoordeeld dat met de bovengenoemde installaties, indien deze worden toegepast bij de onderzochte specificaties en instellingen, ook kan worden voldaan aan het tenminste 99,5% zuiveringsrendement voor imidacloprid.

De zuiveringsinstallaties van het type NoNa+ en EcoGreen worden daarom op de BZG-lijst met goedgekeurde zuiveringsinstallaties geplaatst, voor zowel het 95% zuiveringsrendement als voor het 99,5% zuiveringsrendement voor imidacloprid.

De NoNa+ en de EcoGreen zijn identieke systemen die in samenwerking zijn geproduceerd door Water Future BV en Ridder BV. Voor aanvullende informatie met betrekking tot de NoNa+ en EcoGreen wordt verwezen naar het informatieblad dat bij de BZG-lijst is gevoegd. Overige informatie is op te vragen bij de leveranciers van de producten. De BZG-lijst inclusief informatieblad zijn als bijlage bij dit persbericht gevoegd.

De BZG-lijst is hier te vinden

Lees hier het informatieblad NoNa+ en EcoGreen

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven