Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Tijn Verstappen, Yamato Scale Benelux

“Multiheadweger heeft nog veel potentieel bij AGF-producten”

Tholen – diepgevroren erwten, wortelen of bloemkoolroosjes. De grote diepvriesgiganten in de streek van Roeselare maken al langer gebruik van de multiheadwegers van Yamato Scale op de verpakkingslijn. Maar zijn deze wegers ook geschikt voor verse groenten en fruit?

Multiheadweger van Yamato Scale

Gemixte producten
Volgens Tijn Verstappen, Area Sales Manager bij Yamato Scale Benelux in Goirle, geen enkel probleem. Vooral cherrytomaten, radijzen, gemixte salades, enzovoort kunnen op deze manier gewogen worden. “Ook als het gaat om gemixte verpakkingen zoals gele en rode snoeptomaatjes bewijst de multiheadweger zijn meerwaarde. Natuurlijk zullen niet alle fruitsoorten gewogen kunnen worden op deze machine, aardbeien en ander zachtfruit zijn producten die te teer zijn voor zo’n weger. Voor andere producten zijn er weinig grenzen. De Yamato-wegers worden specifiek geconfigureerd voor de klant om een optimaal weegresultaat te leveren.  Daarnaast verkopen we niet alleen de multiheadwegers maar ook checkwegers. Dat kan ik voor zachtfruit dan weer wel aanraden.”  

Ervaren monteurs
Waar Tijn vooral trots op kan zijn is de service van het bedrijf. ““De kennis van onze monteurs blijft gelukkig niet beperkt tot het Yamato-gamma, ze weten ook veel van de processen in een verpakkingslijn voor en na de machines. Daardoor zijn ze er snel achter wat de reden is van een probleem of storing. In het merendeel van de gevallen lukt dat zelfs al via de telefoon en anders komen we vanzelfsprekend langs bij de klant om het op te lossen. Tevens hebben we een eigen binnendienst waar we met originele Yamato-onderdelen revisies en reparaties uitvoeren. We zitten nu nog met 9 man maar gaan dat in het komende jaar uitbreiden naar 12 man. Voor onze buitendienst zoeken we nog een extra monteur.”

Het team van Yamato Scale is aanwezig op de Fruit Logistica in Berlijn. Op 7 tot 13 mei staat Yamato met een stand van 500 m2 op de Interpack beurs in Düsseldorf.

Voor meer informatie:
Tijn Verstappen
Yamato Scale Benelux
Edisonstraat 4A
5051 DS Goirle
Tel: +31 (0)13 220 1117
Mob: +31 (0)6 319 937 49
tijnverstappen@yamatoscale.com
www.yamatoscale.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven