Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Henk van Berkel, Freight Line Europe

“We hebben de afgelopen maanden een stabiele basis naar Frankrijk gelegd"

Freight Line Europe is intussen al een bekende naam bij de Franse distributiecentra en standhouders op de diverse groothandelsmarkten. Dagelijks vertrekt een groeiend aantal vrachtwagens van deze specialist in geconditioneerd transport vanuit het Westland naar losadressen door heel Frankrijk.

Nieuw pand
Het team, bestaande uit  Henk van Berkel, Philippe Berchoux en Sander van Schie kan dan ook met tevredenheid op het eerste half jaar terug kijken. “We hebben de afgelopen maanden een stabiele basis voor de diverse routes naar Frankrijk gelegd. De verhuizing naar het nieuwe, volledig geconditioneerde, pand in Maasdijk die voor eind van deze maand gepland staat betekent dat we onze klanten nog meer mogelijkheden en flexibiliteit kunnen aanbieden. Daarnaast zijn we met personeel en het rijdend materiaal opgeschaald dus we zien 2020 met veel vertrouwen tegemoet,“ aldus Henk.

Fruit Logistica
De Fruit Logistica in Berlijn staat voor de deur waar Freight Line Europe ook ieder jaar present is. “We zijn ook deze editie weer alle dagen met aan aantal collega’s aanwezig dus plannen we waar gewenst graag een afspraak in om onze mogelijkheden op Frankrijk te motiveren. Uiteraard spreken wij ook buiten de beurs om graag een keer af en zijn wij voor vragen natuurlijk telefonisch te bereiken,“ besluit Henk.

Voor meer informatie:
Freight Line Europe
Mobiel Henk: +31 (0)6-53879247 
Mobiel Philippe: +31 (0)6-83441848 
Mobiel Sander: +31 (0)6-13970928 
france@fle-nl.com
sales@fle-nl.com
www.fle-nl.com

Publicatiedatum: