28 januari, Etten-Leur

Actuele tuinbouwvraagstukken centraal op jaarlijkse tuinbouwlezing ABAB

De tuinbouwsector heeft te maken met razendsnelle ontwikkelingen. De vraag naar voedsel neemt wereldwijd toe. Hoe produceren we genoeg voedsel voor iedereen binnen de draagkracht van de aarde? Deze en andere actuele vraagstukken staan centraal tijdens de jaarlijkse tuinbouwlezing van ABAB Accountants en Adviseurs, op 28 januari as in Etten-Leur, waarvoor u zich hier kunt aanmelden.

Bedrijfsstrategie en innovatie
Aan het exacte programma wordt nog gewerkt. Zeker is dat René Boots en Frans van Wanrooij, bedrijfsadviseurs bij ABAB Agro Advies en Celine Huiskamp, consultant innovatie bij Subsidiefocus, de handen ineenslaan. René en Frans geven u tips over het opzetten, sturen, uitvoeren en volgen van de financiële kant van uw bedrijfsstrategie. Celine Huiskamp laat de (subsidie)mogelijkheden zien van innovatie, kennisdeling en samenwerking binnen en buiten sectoren. De intensieve samenwerking tussen Agro Advies en Subsidiefocus helpt u als ondernemer echt verder. Daarnaast neemt een tuinbouwondernemer u mee in zijn (toekomst)visie en strategie. 

Van plant naar extractie
Handelskwekerij Gova B.V. is gespecialiseerd in Laurus nobilis. Met een oppervlakte van ongeveer 25 hectare zijn zij de grootste laurierspecialist in Europa. Alsof dat nog niet bijzonder genoeg is, hebben ze sinds een paar jaar ook een eigen laboratorium. Daar onderzoeken ze plantaardige materialen die ze verwerken tot innovatieve producten. Ook zijn ze in samenwerking met GCC gestart met het project Valorisatielab Reststromen Tuin & Akkerbouw (VARTA), waarmee ze andere ondernemers begeleiden in de eerste stappen in het verwaarden van hun reststroom. Charl Goossens vertelt het verhaal van Gova Kwekerij en Gova Research.

Programma
19.30 uur - Ontvangst
20.00 uur - Actualiteiten in de sector door relatiemanager Mike Aldewereld 
20.10 uur - René Boots en Frans van Wanrooij, Agro Advies en Celine Huiskamp, Subsidiefocus
20.45 uur - Pauze
21.00 uur - Charl Goossens, Handelskwekerij Gova B.V.
21.45 uur - Netwerkborrel

Op 6 februari 2020 vindt dezelfde bijeenkomst plaats in het Fletcher Hotel Restaurant Willibrordhaeghe in Deurne. Komen deze datum en plaats u beter uit? Meld u dan aan via dit formulier.

 

Voor meer informatie:
ABAB Accountants en Adviseurs 
www.abab.nl
info@abab.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven