Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Traiteur Gorssel viert 1 jarig bestaan

Tholen - Als dochter van twee gedreven AGF-specialisten nam Maud Averdijk samen met haar man vorig jaar de winkel van haar ouders over. Door een naamsverandering en een nieuwe look van de winkel maakten ze er hun 'eigen ding' van. Als De Traiteur gaan ze nu een jaar door het leven en de keuken "draait overuren", vertelt Maud.


Wouter en Maud Avedijk van De Traiteur Gorssel

Met een breed assortiment aan maaltijden, soepen, salades en broodjes voorzien ze klanten op diverse momenten van de dag van gezond eten. In gemak zit de groei, de volumes aan groenten en fruit die verkocht worden wat minder. Maud: "We zien dat klanten steeds meer voor gemak gaan, degenen die nog graag zelf koken, kopen vaak panklare groenten. Of we verkopen groenten op maat, een stengel bleekselderij of een roosje bloemkool." 

De dure banaan van kunstenaar Cattelan was afgelopen december wereldnieuws, deze post van De Traiteur Gorssel haalde ook de kranten

Social media zijn een belangrijk kanaal om vooral ook de jonge generatie aan klanten te bereiken. Op Facebook volgen 800 mensen de winkel. "Elke week posten we onze aanbiedingen, specialiteiten of iets ludieks. Dat maakt mensen toch nieuwsgierig en bereiken zeker ook een jongere doelgroep", besluit Maud.

 

Voor meer informatie
De Traiteur Gorssel

Hoofdstraat 55
7213 CR Gorssel
T: 0575 - 49 35 75
info@detraiteurgorssel.nl 
www.detraiteurgorssel.nl