Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Key Technology neemt Herbert Solutions over

Key Technology heeft Herbert Solutions overgenomen, zo maakt het bedrijf bekend. Key Technology is een wereldwijde ontwikkelaar en fabrikant van machines voor digitale sortering, inspectie, transport en verwerking en een van de ondernemingen van de Duravant-familie. Met de overname breidt Key haar portfolio van machineoplossingen voor aardappelen en groenten uit.



Herbert heeft een focus op de bediening van de markten voor knol- wortelgewassen en verse producten, met een assortiment van oplossingen voor het sorteren, wassen en verwerken. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Eindhoven.

Complementaire fit
Met de overname wil Key haar positie in de kernmarktsegmenten voor aardappelen en groenten verder versterken. "De combinatie van Herberts expertise in het verwerken en sorteren van verse, ongesneden producten en de aanwezigheid van Key in verwerkte aardappel- en groentenoplossingen zorgt voor een complementaire fit tussen onze twee bedrijven", aldus Louis Vintro, co-president bij Key Technology. 

Mark Verschuren, de voormalige eigenaar van Herbert, ziet dat de samenwerking strategische voordelen kan opleveren voor klanten wereldwijd. “Klanten van Herbert krijgen nu toegang tot Key's wereldwijde aanwezigheid en verkoopnetwerk. Ook voor service en technische ondersteuning kunnen klanten nu rekenen op Duravant’s wereldwijde SupportPro-organisatie. "

Productmerk
Herbert Solutions wordt een productmerk binnen de totale portfolio van oplossingen voor aardappelen en groenten van Key. Mark Verschuren zal de rol van Product Sales Manager voor Herbert op zich nemen, de commerciële inspanningen van Herbert blijven leiden en een prominente rol spelen bij de ontwikkeling van nieuwe productoplossingen.

Voor meer informatie:
Shayla Wentz
Key Technology
150 Avery Street
Walla Walla, WA 99362 USA
T: +1 509 529 2161
E: swentz@key.net 
W: www.key.net 

Karel Van Velthoven
Key Technology
Bedrijfsstraat 6b
B-3500 Hasselt
T: +32 (0) 11 24 91 91
E: kvanvelthoven@key.net   
W: www.key.net 

Publicatiedatum: