Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"wij voorzien een zonnige toekomst"

Fons en Peter starten met nieuw initiatief The Green Crew

Peter van Koppen en Fons van Eijk zijn per 2 januari 2020 een nieuwe onderneming gestart. De medeoprichters van Van Koppen & Van Eijk, dat nu Charlie Works heet, gaan een nieuwe uitdaging aan.

Er is afgelopen maanden onderzoek gedaan naar de behoefte aan technisch personeel in de verduurzamings-sector. “Nederland wil graag verduurzamen maar de bedrijven kunnen de vraag niet aan door gebrek aan goed gekwalificeerd personeel”, aldus Peter van Koppen.


Peter van Koppen (l) en Fons van Eijk

Fons van Eijk heeft naar eigen zeggen de kennis en de mogelijkheden om deze mensen wel te vinden: “Om aan de vraag naar vakbekwame technici te kunnen voldoen, hebben we een modern selectieprogramma ontwikkeld. Zo kunnen we beschikken over ervaren en vakbekwame technici. Een uitgebreid assessment en de opstart van een talentenpool maken deel uit van onze aanpak. In principe bieden we onze medewerkers een vaste baan met opleiding en dus een zonnige toekomst."

Installatieteams
De naam van het bedrijf is The Green Crew. The Green Crew houdt zich bezig met het aannemen en uitvoeren van werk bij installateurs van zonnepanelen. De teams, qua grootte afhankelijk van de grootte van de opdracht, bestaande uit één hoofdmonteur en diverse hulpmonteurs met eigen vervoer en hulpmiddelen, zullen het werk zelfstandig uitvoeren. Er worden met de klanten langdurige afspraken gemaakt.

Peter van Koppen: “De behoefte aan meer elektriciteit is groot. Er gaan steeds meer mensen elektrisch rijden en Nederland gaat van het gas af. We willen graag bijdragen aan het sneller plaatsen van meer zonnepanelen om in deze behoefte te voorzien. Fons en ik hebben energie genoeg. Wij worden zelf extra enthousiast van het opzetten van dit bedrijf en gaan er met de volle 100% tegenaan."

Voor meer informatie: 
The Green Crew
www.thegreencrew.nl
info@thegreencrew.nl

Publicatiedatum: