Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wim Bouden, Kiem-X

“Ook na de feestdagen nog vrij veel vraag naar kiemgroenten”

Tholen – “We hebben weer een drukke kerstperiode achter de rug. Kerst is voor ons absoluut de drukste periode van het jaar”, vertelt Wim Bouden van Kiem-X. “Ondanks dat de feestdagen voorbij zijn, is er nog veel vraag naar kiemgroenten. Er zijn blijkbaar nog veel feestjes en recepties in januari. De hardlopers zijn nog altijd de preischeuten, rode bietscheuten en rode radijsscheuten. De markt voor kiemgroenten is een vrij stugge markt, de trekkers blijven trekken en de vraag naar de minder populaire soorten blijft ook vrij stabiel.”

“Als we weer richting Valentijnsdag gaan, neemt de vraag naar rode kiemgroenten flink toe. Rode biet- en rode radijsscheuten zijn rond die tijd zeer populair. Ook richting de Pasen zal de vraag naar kiemgroenten weer flink toenemen”, aldus Wim. “De markt van kiemgroenten is een echte nichemarkt, maar het bedrijf behaalt goede cijfers. Het is een uniek en mooi product om mee te werken en voor de toekomst hebben we nog een hoop plannen. We hopen dit jaar nog onze activiteiten uit te breiden.”

Voor meer informatie:
Wim Bouden
Kiem-X
Peperhol 6B
9850 Nevele - België
M: +32 472-703954
F: +32 933-62325
wim.bouden@kiem-x.be    
www.kiem-x.be