Substraatproducent Legro neemt 50% Botanicoir over

De Nederlandse substraatproducent en -leverancier Legro neemt 50% van de aandelen van Botanicoir, de Brits/Sri Lankaanse kokosproducent, over. Deze samenwerking stelt Botanicoir in de gelegenheid de benodigde investeringen te kunnen doen om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag naar geperste kokosproducten en stevig in te zetten op productontwikkelingen.


Ted Buis en Kalum Balasuriya

"Beide bedrijven zullen onafhankelijk blijven opereren en er verandert niets in de manier waarop we zaken doen", laat directeur Botanicoir, Kalum Balasuriva, weten. "Het is een lange-termijn beslissing, om te kunnen blijven voldoen aan de toekomstige klantwensen op het gebied van groei en innovatie. Gezamenlijk beschikken we over de ervaring en middelen om de volgende stap te zetten op het vlak van technologische vooruitgang en productontwikkeling.”

“De markt verandert en telers krijgen met steeds meer uitdagingen te maken,” aldus Ted Buis, commercieel directeur Legro. “We moeten hier onze verantwoordelijkheid in nemen. Door samen deze belangrijke stap te zetten, kunnen zowel Botanicoir als Legro hun productportfolio uitbreiden om onze klanten op een zo goed mogelijke manier te ondersteunen.”

Zowel Botanicoir als Legro blijven familiebedrijven.

Voor meer informatie:
Botanicoir
info@botanicoir.com
www.botanicoir.com
Legro
info@legrogroup.com  
www.legrogroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven