Pepers dé foodtrend van 2020?

1. Selderijsap
Hydraterend, gezond en ook nog goed voor de huid: selderijsap kan weleens het nieuwe kokoswater worden.

2. Peper.
In 2020 wordt het eten weer flink pittig en zelf sambal maken zou zomaar eens het nieuwe broodbakken kunnen worden. 

3. Aardpeer
Nadat we in veel restaurants de afgelopen jaren zijn doodgegooid met bloemkool, storten chefs zich nu op aardpeer. En terecht, want aardpeer is misschien niet het mooiste meisje van de klas, de lichtzoete, notige en artisjokachtige smaak is onverslaanbaar.

Klik hier voor meer trends op LC.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven