Wim Landwaart gestopt als voorzitter van ADN

Tholen – Wim Landwaart is per 1 januari gestopt als voorzitter van branchevereniging ADN. De werkzaamheden binnen zijn bedrijf kosten dermate veel tijd en energie dat hij deze functie niet meer optimaal kan invullen. Zijn taken worden overgenomen door vicevoorzitter Marco Dijkema. Ook bestuurslid Luc van Bokhoven heeft aangegeven te stoppen als bestuurslid.

Wim Landwaart

Eén en ander betekent dat er twee vacatures zijn binnen het Algemeen Bestuur. Gezien de intensievere samenwerking met branchevereniging voor bloemisten, het VBW, is een zoektocht naar nieuwe bestuursleden nog niet aan de orde. “Wij gaan ons rustig beraden op het verdere vervolg en de invulling van het bestuur. In de komende ledenvergadering zullen we dat aan de leden voorleggen”, vertelt directeur Mark Heemskerk.

Naar aanleiding van de samenwerking met VBW zijn in het afgelopen jaar een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is het secretariaat van ADN en VBW samengevoegd en is het hoofdkantoor van ADN verplaatst naar Ede waar het VBW al is gevestigd. Aan deze verhuizing wordt op 21 januari aanstaande een feestelijk tintje gegeven middels een Back tot he Future event voor alle leden.   

AGF Detailhandel Nederland (ADN)
Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T: 0318 - 440 222 (keuze 4)
E: info@agfdetailhandel.nl 
W: www.agfdetailhandel.nl   


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven