Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vergro investeert in nieuw pand in Sint-Katelijne-Waver

Tholen – Onlangs investeerde groenten- en fruitbedrijf Vergro uit Meulebeke fors in de uitbreiding van de vestiging in Sint-Truiden. Voor het komende jaar heeft het bedrijf ook een flink project op de planning staan: een nieuw pand in Sint-Katelijne-Waver. “We verwachten in de lente te starten met de bouw en we hopen klaar te zijn voor het seizoen 2021”, vertelt Dominiek Noppe, eigenaar van Vergro. “In totaal zal het nieuwe pand bestaan uit 8.000 m2 gekoelde ruimte en nieuwe burelen. De site is vlak naast veiling BelOrta gesitueerd.”


Het pand van Vergro in Meulebeke

“Onze vestiging in Meulebeke begint stilaan te klein te worden en het plan is om een deel van de logistiek via de nieuwe vestiging in Sint-Katelijne-Waver te gaan doen. Ook zal onze dochterfirma DVL haar intrek nemen in het nieuwe pand. Momenteel huren ze een locatie op het veilingterrein van BelOrta. Samen met DVL zullen we vanaf 2021 aanwezig zijn in het logistieke hart van de Belgische groententeelt, wat zowel voor onze telers als onze klanten een meerwaarde en kostenbesparing kan gaan betekenen”, besluit Dominiek.

Voor meer informatie:
Dominiek Noppe
Vergro
Kleine Roeselarestraat 5
8760 Meulebeke (België)
+32 (051) 48 90 76
info@vergro.com   
www.vergro.com