Activiteiten failliet SFM Logistics overgenomen door Internationaal Transportbedrijf G.A. van Velthoven

Tholen - Voor de rechtbank van Rotterdam is op dinsdag 24 december SFM Logistics uit Bleiswijk failliet verklaard. De activiteiten zijn overgenomen door Transportbedrijf G.A. van Velthoven uit het Westlandse Kwintsheul.  Twaalf van de zestien vrachtwagens en elf van de dertien chauffeurs gaan mee in de overname. De geplande transporten en nieuwe opdrachten in de toekomst zullen door BV Internationaal Transportbedrijf G.A. van Velthoven worden uitgevoerd.

Gevestigd op het terrein van FloraHolland in Bleiswijk was SFM Logistics gespecialiseerd in groupagetransport naar Noordoost- Duitsland. Volgens eigenaar Ron van Velthoven zijn de activiteiten van SFM complementair aan die van zijn eigen transportbedrijf. "Wij zijn ook onder meer in dat gebied actief. Ik ken Reinier al jaren en we zijn snel tot overeenstemming gekomen."

Hij verklaart het faillissement van SFM Logistics door de omzetdaling van de groenten-export dit jaar op de Duitse markt. "Die is voor SFM funest geweest. Wij hebben meerdere stromen waardoor we zo'n omzetdaling beter op kunnen vangen."

Internationaal Transportbedrijf G.A. van Velthoven werd 90 jaar geleden opgericht door Gerardus (G.A.) van Velthoven, de grootvader van de huidige bestuurders van de vennootschap. Het transportbedrijf uit Kwintsheul is gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer van bloemen, planten, groenten en fruit. Dagelijks voert het bedrijf groupagediensten naar veel bestemmingen in Noord-Duitsland uit. Ook doet het bedrijf in dedicated transport door Nederland en de gehele Benelux. Het huidige transportbedrijf heeft rond de vijftig vrachtwagens rijden.

Voor meer informatie:
Int. Transportbedr.G.A. van Velthoven
Bovendijk 30
2295 RZ Kwintsheul
Tel: 0174-225252 
ron@velthoven-transport.nl
www.velthoven-transport.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven