Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Special Beurstijd 2020: op naar IPM, Fruit Logistica, HortiContact en meer

Januari: de maand om het nieuwe jaar mee op te starten. Maar ook de maand van IPM Essen die van 28 tot en met 31 januari plaatsvindt én van voorbereiding op Fruit Logistica (5 t/m 7 februari) en HortiContact (18 t/m 20 februari). Tijdens deze beurzen zullen toeleveranciers weer alles uit de kast halen om hun producten te presenteren aan de glastuinbouwsector. 

Om alvast lekker warm te draaien voor die beurzen, staat de Special Beurstijd 2019 vanaf vandaag (tot en met het einde van de HortiContact) in het teken van de standhouders, noviteiten en evenementen rondom de beurs.

De redactie nodigt bedrijven uit om een bericht in te sturen naar info@groentennieuws.nl met daarin aandacht voor de noviteiten die op de beurs gepresenteerd worden.

Ook op www.hortidaily.com, www.bpnieuws.nl en www.floraldaily.com is er in de special volop aandacht voor deze drie beurzen. Artikelen kunnen dus ook in deze nieuwsbrieven en op deze websites in de aandacht staan: een mooie gelegenheid voor aandacht, zowel nationaal en internationaal. 

De Special biedt ook een mooie kans om in de aanloop naar de beurs extra in de aandacht te staan door middel van een banner. Op www.groentennieuws.nl kan dit al vanaf 350 euro per maand op de website of voor 665 euro per maand in het specialblok online. In de nieuwsbrief sta je voor 750 euro per maand goed in de schijnwerpers en in het specialblok voor 945 euro. 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een gerust een e-mail.

Publicatiedatum: