Perfon Packaging verhuist per 1 januari 2020 naar nieuw pand in Goor

"Met deze nieuwe locatie verdriedubbelen we onze bedrijfsgrootte"

Het nieuwe jaar start voor Perfon met een stap in de ontwikkeling van het bedrijf. Perfon Packaging is dan verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Entersestraat 16 in Goor. Het verpakkingsbedrijf wil hiermee inspelen op de nationaal en internationaal groeiende vraag naar specialistische plastic verpakking.


De laatste afwerkingen voor de nieuwbouw van Perfon zijn in volle gang 

Bedrijfsgrootte verdrievoudigd
Perfon heeft meer dan 25 jaar ervaring in het produceren van flexibele verpakkingen voor de food- en non-foodindustrie. Sinds 1999 maakt Perfon deel uit van de Oerlemans Packaging Group, waaronder zes bedrijven vallen met meer dan 600 werknemers. Door de verhuizing verdrievoudigt Perfon haar bedrijfsgrootte en zal het ook groeien in werknemersaantal. Klanten, bezoekers en leveranciers worden vanaf 1 januari verwelkomd vanuit het moderne en multifunctionele bedrijfspand. De nieuwbouw heeft een oppervlakte van 7000 m2 en ligt op een zichtlocatie net buiten industrieterrein De Spechthorst.


Artist impression van de nieuwe Perfon locatie vanuit helikopter perspectief

"Met deze stap kunnen we onze klanten beter bedienen met onze uitgebreide kennis en op maat service op het gebied van flexibele verpakkingen", laat directeur Rob de Leeuw weten. "De nieuwe locatie biedt voldoende ruimte om verder te kunnen groeien en te kunnen investeren in het machinepark."

Behalve het nieuwe adres blijven alle contactgegevens ongewijzigd. De officiële opening met bijbehorende festiviteiten heeft het bedrijf gepland op 27 maart 2020.

Voor meer informatie:
Perfon Flexible Packaging 
T: +31 547 276100 
E:  info@perfon.nl  
W: www.perfon.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven