Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Axia opent nieuwe Italiaanse divisie

De opening van een nieuwe Italiaanse divisie van Axia Vegetable Seeds in Italië trok vorige week veel bekijks. Davide Recupero werd gepresenteerd als nieuwe country manager voor Italië. 

Bovenstaande foto: Davide Recupero (staand)

Recupero, die 49 jaar is oud en geboren en getogen is in Sicilië, heeft ruim 20 jaar ervaring in de sector en was al eerder werkzaam in de veredelingssector. 

Op de voorgrond, Sandor van Vliet, directeur van Axia

De voltallige directie van Axia reisde voor deze gelegenheid af naar Vittoria in Sicilië, waaronder directeur Sandor van Vliet, Pieter Immerzeel, Hessel Deinum, Alois van Vliet, directeur VS, Michel de Winter, directeur Spanje en Klaas de Haan, directeur China.

Op de achtergrond de tafel met sprekers 

Het evenement werd door Recupero zelf geleid. Sandor van Vliet vertelde over de geschiedenis van Axia en de stappen die geleid hebben tot de oprichting van gespecialiseerde centra in Italië, Thailand, Mexico, Turkije, Spanje en uiteraard ook Nederland, waar meer dan 200 mensen zich bezighouden met onderzoek en ontwikkeling en marketingactiviteiten. 

Boven: Het publiek

"De Italiaanse tomatenmarkt is enorm belangrijk, vandaar dat we extra aandacht besteden aan de veredeling in Italië zelf." Internationaal biedt Axia zo'n 50 tomatenrassen, 15 paprikarassen, 3 pompoenrassen, 3 auberginerassen, 10 courgetterassen en 5 watermeloenrassen aan. 

De managers van Axia's belangrijkste internationale afdelingen bijeen in Vittoria.

 

Voor meer informatie:
Axia Sementi Srl
Via Martiri delle Foibe, 107
97019 Vittoria (RG) – Italy
Tel.: +39 3332984490
Email: commerciale@axiasementi.it
Website: https://axiaseeds.com/it/

Publicatiedatum: