Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dirk van Nieuwkerk, Anaco Greeve:

"Niks geks, duurs of goedkoops op de tomatenmarkt"

Tholen - Van Kerstdrukte in de daghandel is volgens Dirk van Nieuwkerk van Anaco Greeve al jaren geen sprake meer. "Die tijd is geweest. Tegenwoordig zijn nagenoeg alle producten jaarrond verkrijgbaar en loopt alles gewoon door. In feite is er niks anders aan de hand dan andere maanden van het jaar. Voor mensen die de supermarkten beleveren, is dat wellicht anders, maar wij zitten niet in die handel."

Op de foto Dirk in de tijden (jaren '70) dat er nog wel sprake was van kerstdrukte in de AGF-handel

Ook de tomatenmarkt gaat volgens de tomatenverkoper pur sang gewoon zijn gangetje. "Niks opvallends, duurs, goedkoops of geks. Prijzen liggen op een redelijk niveau. We zien nu wat meer vraag loskomen uit Wit-Rusland. Het is natuurlijk een wat vreemde verkoopweek met de Kerstdagen op woensdag en donderdag. Dan wordt het traditiegetrouw nu wat lastiger om Spaanse handel hierheen te krijgen. Niet gek, want die chauffeurs willen ook thuis zijn met de feestdagen."