Bezoekers uit heel Nederland en België bij Kerstshow Postuma AGF

Tholen – Met een programma dat vooral gericht was op ontmoeten, kennismaken en inspireren maakte Postuma AGF er een gezellig feestje van voor de AGF-detailhandelaren. De verkiezing van Groentespecialist 2019 in samenwerking met branchevereniging ADN zorgde voor de nodige spanning die avond. 

Klik hier voor de fotoreportage

Hoewel het vroeger gebruikelijk was om als groothandel een kerstshow te organiseren, zijn er nog maar weinig die dat doen. Ook voor Postuma AGF was het twee jaar geleden dat zij een kerstshow hielden. Nu de nieuwbouw meer ruimte biedt, wilden zij deze traditie weer voortzetten. De kerstshow trok dan ook veel bezoekers vanuit heel Nederland en België waar Postuma sinds kort ook actief is. Veel bezoekers zijn klant van Postuma. Daarnaast waren er trouwe klanten van Apotheker AGF, de Groningse groothandel die Postuma binnenkort overneemt. Zij kwamen een kijkje nemen en kennismaken met hun nieuwe leverancier. Supporters en fans van de finalisten Groentespecialist 2019 zorgen voor nog meer drukte op de kerstshow.


Bezoekers konden een kijkje nemen in de loods en meteen kun kerstbestelling doorgeven

Er was een warm onthaal met allerlei soorten eten en drinken waardoor de bezoekers die een dag werken achter de rug hadden even konden bijkomen. Aangesterkt liepen bezoekers vervolgens rond in het nieuwe bedrijfspand en het distributiecentrum. Terwijl logistieke medewerkers nog druk de orders afwerkten, slenterden de bezoekers langs uitstallingen en proeverijen het feestelijke en luxe assortiment om hun kerstbestellingen op te nemen. Met de kersttop 10 actieproducten die Postuma heeft geselecteerd kunnen de ondernemers hun voordeel doen. Naar verwachting zijn dat de hardlopers.


Volop lekker eten en drinken voor de bezoekende AGF-specialisten

Het hoogtepunt van de avond betrof de verkiezing Groentespecialist 2019 die dit jaar voor het eerst gehouden werd. De quiz is gebaseerd op de Willie Wortel-app die door Postuma AGF is ontwikkeld en binnen ADN verder wordt gepromoot. Het is niet alleen belangrijk om je met producten te onderscheiden als AGF-specialist, deskundigheid op de werkvloer is minstens zo belangrijk. De kennisapp heeft inmiddels 700 gebruikers waarvan er 130 mee ‘durfden’ te doen aan de verkiezingen. De 15 best scorende ondernemers en medewerkers werden uitgenodigd om de finale te spelen. Deze werd gepresenteerd door Marco Dijkema, bestuurslid van ADN.


Het Kerst top 10 actie assortiment van Postuma AGF

Het zo snel mogelijk beantwoorden van 25 pittige vragen, die allemaal al eens voorbijgekomen waren in de app, leverde de winnaars op in de beide categorieën. Zij gingen met een grote banner en mooie prijzen naar huis, een grote bos bloemen, een all inclusive arrangement op een privéboot tijdens Sail Amsterdam en een waardebon voor een etentje. Alle deelnemers kregen een oorkonde die in de winkel of de marktkraam tentoongesteld kan worden.

Klik hier voor de fotoreportage

Voor meer informatie:
Postuma AGF
Manenbergring 2
8271 RX IJsselmuiden
Tel: 038-3370099
Fax: 038-3322610
www.postuma.nl

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven