Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leren 'boeien en binden' in nog geen 5 minuten

Kasgroeit introduceert deze week de Boeien & Binden scan voor werkgevers in de glastuinbouw. De scan is ontwikkeld voor bedrijven die hun werknemers gemotiveerd en vast willen houden. De scan op de website van Kasgroeit geeft binnen vijf minuten al een beter beeld van hoe bedrijven hun personeel boeien en binden.

De uitkomsten van de scan zijn voorzien van advies om verder mee aan de slag te gaan. Onderwerpen die aan bod komen zijn opleiding- en ontwikkelsmogelijkheden, uitdagend werk, sociale steun, betrokkenheid, autonomie en werkplezier onder werknemers. Over elk onderwerp worden vijf vragen gesteld.

Na het invullen van de scan en het downloaden van het rapport gaat een adviseur opleiding,  ontwikkeling en HR van Kasgroeit in gesprek met de ondernemer of personeelsmanager om aan de slag te gaan met de vraag: ‘Hoe nu verder?’  

Meer hierover bij Kasgroeit, waar Ine Prins van Prins Orchidee vertelt over hoe zij 'de proef op de som nam'. 

Publicatiedatum: