Gakon bouwt 'stevig feestje' op Olsthoorn Ranch

Op zaterdag 14 december was het bij Gakon weer tijd voor het jaarlijkse bedrijfsfeest. Dit jaar was als Westlandse locatie de Olsthoorn Ranch in Naaldwijk uitgekozen. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er 'een stevig feestje gebouwd', waarbij meerdere mensen in het zonnetje werden gezet.

De avond werd afgetrapt door Pieter van Berchum, die de namens de directie zijn complimenten uitdeelde aan alle aanwezigen over de bereikte resultaten van het afgelopen jaar. Ook werd er een blik geworpen op het nieuwe jaar, waarin nieuwe uitdagingen aangegaan worden.

Bekijk hier alle foto's.

Hierna was het de beurt aan Harry Piekema, beter bekend als supermarktmanager Henk van Dalen, uit de reclames van Albert Heijn. Hij had de eer om een aantal mensen in het zonnetje te zetten. Met de pensioengerechtigden Henk Tetteroo, Peter de Wit, Nico Aalbregt en Marien Langenberg werd teruggekeken op al hun jaren bij Gakon. Ook werd er vooruitgeblikt op het lonkende pensioen.

Naast de gepensioneerden was er ook nog een jubilaris in de zaal. Laurens van der Burg bereikte de magische grens van 25 jaar in dienst. Hem viel een bloemetje en een ovationeel applaus ten deel.

Na de opening van het buffet was het tijd voor de DJ om iedereen in beweging te krijgen. Dat lukte vrij aardig zoals op de foto's (hier alle foto's) te zien is. Er werd nog lang doorgefeest, waarbij de eindtijd van 24:00 uur door sommige ruimschoots werd overschreden. 

Bekijk hier alle foto's.

Voor meer informatie:
Gakon Horticultural Projects
www.gakon.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.