Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fusie Hartman Expeditie en Brinkman Trans Holland

Hartman Expeditie en Brinkman Trans Holland bundelen met ingang van 1 januari 2020 formeel hun krachten. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in geconditioneerde (groupage) transporten naar Scandinaviƫ, waarbij Hartman voornamelijk de Deense markt bedient en Brinkman de Zweedse. Beide bedrijven rijden ook veel op Noorwegen.



"Michael Brinkman en ik kennen elkaar al jaren en onze logistieke activiteiten sluiten naadloos op elkaar aan", laat Ronald Hartman weten. "Op dit moment gebeurt er erg veel in onze sector en is samenwerking en/of schaalvergroting belangrijk om op een goede en verantwoorde wijze onze klanten te kunnen blijven bedienen."



Beide organisaties willen met de samenwerking hun operatie efficiƫnter in gaan richten. Ze hebben ervoor gekozen om alle medewerkers van beide bedrijven onder te brengen in het nieuwe kantoor van Hartman Expeditie in Nieuw Amsterdam.

De merken Hartman Expeditie en Brinkman Trans Holland blijven ongewijzigd bestaan, maar in het licht van de samenwerking is er een nieuw bedrijf opgericht van waaruit Brinkman Trans Holland al haar activiteiten zal laten plaatsvinden.

Voor meer informatie:
Hartman Expeditie  
T: 0174 520 516 
W: www.hartmanexpeditie.nl  

Publicatiedatum: