Jos Veugen ziet vooral groeimogelijkheden over de grens

“Ruimte voor verdubbeling of meer”

Tholen - Ooit begonnen als leverancier van vernevelapparatuur, nu ontwikkeld tot bedrijfshygiënespecialist. We hebben het over Frans Veugen Bedrijfshygiëne. Het bedrijf is sinds februari 2019 in een gloednieuw pand in Nederweert te vinden. ”Het nieuwe pand biedt ruimte aan een verdubbeling van onze activiteiten. Of meer,” lacht Jos Veugen.

Daar waar het ooit mee begon, is nog steeds aan de orde van de dag: vernevelapparatuur

Ze hebben er zin in, de drie broers Jos, Rob en Paul. Zij namen het stokje over van hun vader. De taken zijn verdeeld. Jos richt zich op de verkoop voor de tuinbouw, Rob weet alles van desinfectie en Paul is de technische man die zich bezighoudt met de innovatie. Ze hebben een groeiend team achter zich. “Inmiddels zijn we alweer op zoek naar nummer achttien.”

Lasinstallatie

Ongeveer de helft van de reinigings- en desinfectiemachines gaat naar het buitenland. “Vorig jaar exporteerden we naar veertig landen”, vertelt Jos. Ofwel via Nederlandse dealers, via lokale dealers of rechtstreeks aan de eindklant. “De afzet in het binnenland is al jaren stabiel. De groei verwachten we in het buitenland. Met dit nieuwe pand zijn we er helemaal klaar voor.”

De opslag van desinfectiemiddelen vraagt om een speciale voorziening. Deze ruimte is onder andere uitgerust met brandwerende deuren.

Voor meer informatie:
Frans Veugen Bedrijfshygiëne B.V.
www.fransveugen.nl
Jos Veugen
Platinastraat 9
6031 TW Nederweert
T +31 (0) 495 46 01 88
jos@fransveugen.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven