terugverdientijd blijkt 'eyeopener'

Tomatentelers aan de LED

Tholen - De honger naar duurzaam telen is groot bij telers. LED is daar een onderdeel van. Tom Markus van Stolze: “Vooral het terugverdienmodel, wat met de telers besproken werd tijdens een onlangs door Signify en Stolze georganiseerde event, was voor veel telers een eyeopener. De inspiratiemiddag was speciaal gericht op de tomatenteelt. Hierdoor konden de sprekers specifiek ingaan op de resultaten bij dit gewas."


Een blik in de zaal tijdens het op 21 november gehouden evenement

Er werden diverse onderwerpen aangesneden: van theorie tot praktijk. Welke onderzoeken zijn er gedaan? Hoe zit het met de techniek achter de verschillende modules en hoe gaat de technische invulling in samenwerking met Stolze en Signify in zijn werk?

Er werd ook gekeken naar de manier waarop de calculatie tot stand komt. Het werd een dynamische middag met veel interactie vanuit zowel Nederlandse als Belgische telers. Een aantal daarvan hebben al LED in hun kas hangen.

De bedoeling was om telers meer inzicht te bieden om kansen en mogelijkheden die er zijn bij het gebruiken van LED-belichting in hun kas. Tom: "Als Stolze kijken we terug op een geslaagde middag en het doel van deze middag, klanten informeren en inspireren over de mogelijkheden van LED, is zeker behaald.”

Voor meer informatie:
Stolze
info@stolze.nl
www.stolze.nl

Tom Markus
tommarkus@stolze.nl 
06 22 040 243


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.