schermingsinstallatie krijgt opfrisbeurt

23 jaar geen schermingsinstallateur nodig voor installatie Erik Groenestein

Tholen - Als de kas er al even staat, zijn de schermen op een gegeven moment ook wel aan vervanging toe. Dat is dit najaar het geval bij kweker Erik Groenestein. Na 23 (!) jaar was het tijd voor vervanging.

Al die jaren hoefde er geen schermingsinstallateur langs te komen in zijn kas omdat er geen problemen waren, maar nu is het toch wel tijd dat de schermingsinstallatie een opfrisbeurt krijgt. Luiten Greenhouses neemt dat klusje voor haar rekening. 


Klik hier voor vergroting van de foto's. 

"Ik moet zeggen dat de installatie er nog redelijk uitzag", vertelt Ruud den Engelsman van Luiten. "Het blijft daarbij ook leuk om te zien hoe het doek en de installatie destijds geïnstalleerd zijn."

Oudere schermingsinstallaties komt Ruud wel vaker tegen, maar vaak zijn dan al weleens de schermdoeken en atlasdraden vervangen. In dit geval niet, maar daar komt de komende tijd verandering in. Dan kan Erik weer rustig verder met het veredelen van acer, hamamelis, chamacyparis, cedrus, cryptomeria en pinus. "Dat is in die 23 jaar niet veranderd", sluit Ruud af. 

Voor meer informatie:
Luiten Greenhouses
www.luiten-greenhouses.com
info@luiten-greenhouses.com 

Ruud den Engelsman
ruud@luiten-greenhouses.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.