Tholen - Van 17 t/m 21 november vond in Gent de 31e editie van de Horeca Expo plaats. Met ongeveer 640 exposanten en 51.000 bezoekers zag de beurs ook dit jaar weer een mooie opkomst. Niet alleen horecaprofessionals, restaurateurs en hoteliers, maar ook snackbarhouders, bierbrouwers en decorateurs waren te vinden op deze totaalbeurs, die zich richt op alle verschillende segmenten in de horeca en grootkeuken. AGF mocht hier natuurlijk niet ontbreken.
Bekijk hier de fotoreportage.
Jan Smits, Cock Lassche en Raymond Mahieu van Smit's Uien
Het was een 'thuiswedstrijd' voor de Belgen, wat goed te merken was aan de vele brouwerijen en friet- en snackproducenten die aanwezig waren. In hallen 1 en 8 presenteerden diverse bedrijven hun aanbod van verse voeding en toonden ze de laatste trends en nieuwste producten. Exclusieve foodproducten werden getoond in de 'chefs zone', een plek die speciaal gericht was op sterrenrestaurants.
Toon Roozen van Koppert Cress
Activiteitenprogramma
Naast het exposantenaanbod was er ook een breed activiteitenprogramma van 85 afzonderlijke evenementen. Hieronder vielen niet alleen seminars, maar ook culinaire wedstrijden en uitreikingen van bijvoorbeeld de Michelinsterren en de Innovation Awards. In de categorie 'food' won de To Good To Go app de sustainability award. Duurzaamheid en sustainability werden op verzoek van de beurs in de kijker gezet door de exposanten. Dit jaar was het thema van de beurs namelijk 'Taste the green future'.
Bekijk hier de fotoreportage.
Jan Jelders en Stéphane Claeyssen van Nuts and Dried Fruits Company
Jan Mercken van Mushroom City
Horeca expo met een scheut AGF
Publicatiedatum:
Auteur:
Andries Gunter
©
GroentenNieuws.nl
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-06-01 4 juni bijeenkomst over Middelhoge Temperatuur Opslag
- 2023-05-30 Netwerkmoment op 19 juni welbevinden land- en tuinbouwers in Hasselt
- 2023-05-30 Waterdag 2023: "Hoe houden we een goede waterkwaliteit in de kas?"
- 2023-05-30 Wat kan Nederland van IJsland leren op het gebied van geothermie?
- 2023-05-26 Webinar 30 mei over speerpunten: klimaat en energie
- 2023-05-26 Deelname aan Nederlandse paviljoen op Expo AgroAlimentaria Guanajuato is nog mogelijk
- 2023-05-26 Agro ontmoet horeca op 5 juni
- 2023-05-26 Telers op rally met De Ruiter
- 2023-05-25 AGF op PLMA
- 2023-05-25 Werknemers Brinkman kijken Paved Paradise
- 2023-05-24 Inschrijving voor NL paviljoen Holland Fresh Group op Fruit Logistica nadert deadline
- 2023-05-24 "Een Leven Lang Ontwikkelen is een absolute voorwaarde om medewerker inzetbaar te houden"
- 2023-05-24 LLTB Ledencafé Venlo over toekomst agrarische sector
- 2023-05-24 Chinezen maken kennis met klimaatcomputers, schermen en datagestuurd telen
- 2023-05-23 "Meer dan 525 stands op GreenTech Amsterdam"
- 2023-05-23 Meer deelnemers dan gehoopt tijdens Varend Corso 2023
- 2023-05-23 BelOrta neemt deel aan economische missie naar Senegal
- 2023-05-23 Arbeidsmigranten uit tomatenkas centraal in fototentoonstelling
- 2023-05-22 Inspiratie- en netwerkavond over water op 8 juni
- 2023-05-22 Gratis workshop 'Digitale Weerbaarheid' op 9 juni 2023