Deelnemers gezocht voor Veggie & Vegan Markt op Horecava 2020De RAI, eigenaar van het merk Horecava, zou graag meer groenten- en fruitpartijen aan boord zien bij de eerstvolgende uitgave van de bekende beurs voor horeca, catering en foodservice branche. De beurs vindt plaats van 13 tot en met 16 januari 2020. Na een goede start in 2017 met 4 nieuwe deelnemers, in 2018 9 en 2019 14 deelnemers, heeft de beurs de ambitie om de komende editie de versdeelname verder uit te bouwen. "Hiertoe wordt een sfeervol en authentiek aangeklede Veggie en Vegan Markt ontwikkeld met kas en een kok die permanent kookt met de producten van de deelnemers", aldus de organisatie. 

De trends van buiten de deur, ‘op’ restaurant of ‘on-the-go’ eten, en ‘vegan’ zetten snel door. Dit betekent ook voor AGF dat -  naast retail- en afzetkanalen - de out-of-home kanalen belangrijker gaan worden. Hetzelfde geldt voor contact met chefs, de creatieve eindgebruikers van onze mooie Hollandse groenten en fruit. Deze mensen kijken anders naar uw product. Geven ook feedback die er toe doet. En wellicht wilt u hen meer inspireren met nieuwe toepassingen. Deelname aan de Horecava maakt dit allemaal heel goed mogelijk. Het paviljoen wordt georganiseerd door Maurice Wubben en huur van een kraam is all-in. Het enige dat een deelnemer zelf organiseert, is bemanning van de stand en aanwezigheid van het product.

Voor meer informatie:
Maurice Wubben
06 46 620 320
maurice@mauricewubben.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.