Nederlanders mogen aan de slag met 11 hectare kas in Ontario

Een nieuwe samenwerking in de Canadese markt leidt tot business voor de kassenbouwers van Haveconn. Red Sun Farms Ontario is een nieuwe onderneming opgericht door Jim Dimenna van Red Sun Farms en Jeremy Capussi van JC Fresh. Het bedrijf heeft de bouw van hun eerste hightech kassenproject aangekondigd. Het bijna 11 hectare grote complex zal door Havecon worden gerealiseerd in Kingsville (Ontario, Canada), waar tevens het hoofdkantoor van Red Sun Farms gelegen is.

Het is de eerste fase van het project, dat in totaal drie fasen omvat en een groentenkas van 25,8 hectare zal worden.

Red Sun Farms is een van de grootste Amerikaanse groententelers. Met deze nieuwe kas komen ze op een totaalareaal van meer dan 240 hectare in Noord-Amerika en Mexico. 

Zij werken nu samen met JC Fresh, het Canadese kassenbedrijf van Jeremy Capussi. Hij is de derde telende generatie van zijn familie en zijn is gevestigd in Kingsville, Ontario. 

De bouw zal direct van start gaan
Havecon werkt al maanden nauw samen met deze partners aan de ontwikkeling en afronding van het project. De bouw van deze tomatenkas zal onmiddellijk van start gaan, en in december 2020 moet het project klaar zijn. Havecon gaat de kas en verpakkingshal van Red Sun Farms Ontario bouwen en realiseert ook het verwarmingssysteem, de scherminstallatie, irrigatie en de volledige elektrische en computersystemen.

Jeremy Capussi: "De reden dat we ervoor kozen om met Havecon te werken was hun reputatie van hoge kwaliteit en snelheid van bouwen. Als je het echt goed wilt doen, dan zijn ze echt een perfecte partner."

Havecon werkt samen met Voorwinden en hun vertrouwde onderaannemers voor dit project en zijn blij terug te keren naar het gebied Leamington/Kingsville, waar ze hopen dat dit de eerste van vele projecten is.

 

Voor meer informatie:
Jon Adams
Noord-Amerikaanse VP
Havecon North America Inc.
C: +1 (905) 641-0603
E: jon@havecon.com
W: www.havecon.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.