Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

en waardeert pensioenregeling personeel op

Nature Fresh Farms viert twintigjarig jubileum

Op 8 november 2019 vierde Nature Fresh Farms haar twintigjarig bestaan. Deze mijlpaal werd op feestelijke wijze gevierd, onder andere met de aankondiging van een nieuwe uitbreiding op de pensioenregeling voor het personeel.

De feestelijkheden vonden plaats in de Phase 3 faciliteit van het bedrijf. Algemeen directeur John Kettler en directeur Peter Quiring maakten van de gelegenheid gebruik om alle werknemers van Nature Fresh Farms te bedanken voor hun inzet en toewijding gedurende de afgelopen twintig jaar, gevolgd door de mededeling dat het bedrijf haar personeel een nieuw pensioenplan aanbiedt. 

Werknemers kunnen aan het plan deelnemen via een inhouding op hun brutosalaris. Dit bedrag wordt vervolgens aangevuld door Nature Fresh Farms zodat werknemers pensioen op kunnen bouwen. Het bedrijf hoopt hiermee bestaande werknemers te helpen hun toekomst uit te stippelen en nieuwe werknemers aan te trekken.

“De viering van ons twintigjarig jubileum was een goede aanleiding om blijk te geven van onze waardering voor ons personeel door een uitbreiding op de huidige pensioenregeling," vertelt Kettler. 

Nature Fresh Farms, dat in 1999 startte als aan- en verkoopproject, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een onafhankelijke Canadese Kasteler. Onlangs nog breidde het bedrijf haar kassencomplex uit tot 80 hectare, waar jaarrond groenten worden geteeld. Het bedrijf heeft belangrijke maatregelen getroffen om haar activiteiten te verduurzamen, onder meer door de succesvolle introductie van composteerbare komkommerverpakkingen.


Voor meer informatie:
Nature Fresh
Tel: +1 (519) 326-1111
Email: info@naturefresh.ca
www.naturefresh.ca


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven