ISO en HortiQ weer binnen bij Bosman Van Zaal

Ook met nieuwe pand en nieuwe machines audit doorstaan

Het is altijd even spannend, een audit. Afgelopen week was het bij Bosman Van Zaal zover. Twee auditoren van inspectiebedrijf Kiwa kwamen langs om de processen in Aalsmeer door te lichten en om te kijken of er voldoende kwaliteit geleverd wordt. Dat bleek het geval, want de verlenging van beide certificeringen is weer een feit, zo meldde het bedrijf vorige week vrijdag op de sociale mediakanalen

Dit vooruitlopend op aanstaande donderdag, de tweede donderdag in november die is uitgeroepen tot Wereldkwaliteitsdag. "Met trots hebben wij ons nieuwe pand en onze nieuwe machines kunnen laten zien. De auditoren waren onder de indruk van de knowhow, het enthousiasme van onze medewerkers en de kwaliteit die wij leveren. En natuurlijk waren er verbeterpunten. Daar kunnen we komende tijd weer aan werken."

Ook aan Wageningen University & Research werd door de auditoren nog een bezoek gebracht. Daar wordt momenteel een kas gebouwd. Verder werden ook de GrowContainers met GrownRoll, die in Aalsmeer klaarstaan voor transport, bekeken. Hierover volgt komende tijd nog een artikel. 

Voor meer informatie:
Bosman Van Zaal
info@bosmanvanzaal.com
www.bosmanvanzaal.com


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.