Terug van weggeweest

Nieuwe start Young Business Club afgetrapt met bijeenkomst

Donderdag 7 november hebben 12 jonge managers de workshop 'inzicht in diverse leiderschapsstijlen' van de Young Business Club gevolgd. De Young Business Club is een initiatief van GroentenFruit Huis om jonge managers (t/m 40 jaar) werkzaam bij leden van GroentenFruit Huis bij elkaar te brengen. Het doel is om te netwerken, inspireren en kennis te delen met collega's uit de sector.

Leiderschapsstijlen
Tijdens de Young Business Club nam spreker Johan Baken van ad Mutare de deelnemers mee in de wereld van leiderschapsstijlen. De deelnemers kregen handvatten toegereikt over leiderschapsstijlen en hoe een manager effectief leiding kan geven. Dat er meerdere wegen naar Rome leiden, werd al snel duidelijk, want hoe kunnen de deelnemers iemand het beste aanspreken? Wat voor vragen moeten er gesteld worden om van een gesprek een goed gesprek te maken? Er is niet één goed antwoord, zo bleek. En met deze inzichten kunnen de managers zich volgens GroentenFruit Huis (blijven) ontwikkelen.

"Het was een leuke middag met een interessante workshop van Johan. Dankzij het boeiende verhaal en de interactieve manier van presenteren had ik niet in de gaten dat we de hele middag bezig zijn geweest. Het onderlinge contact met mensen uit dezelfde sector die ik niet kende was ook erg leuk", vertelt Tim Baars van Combilo.

Aftrap
De bijeenkomst op 7 november was de 'aftrap' voor de nieuwe start van de Young Business Club. In 2020 worden er weer twee bijeenkomsten georganiseerd voor jonge managers die werkzaam zijn bij leden van GroentenFruit Huis. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met GroentenFruit Huis. 

Voor meer informatie:
GroentenFruit Huis
T: +31 (0)79 368 11 00
E: info@groentenfruithuis.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven