Peter van Etten viert 25 jaar in dienst bij De Jong Verpakking

Afgelopen week was het 25 jaar geleden dat Peter van Etten in dienst kwam bij De Jong Verpakking. Peter was de eerste collega van Henk de Jong. In de tijd van het tuinbouwbedrijf van Henk werkte Peter al bij het bedrijf. Afgelopen vrijdag is hij daarom in het zonnetje gezet door De Jong Verpakking.


Peter en Henk naast de eerste opzetmachine van De Jong Verpakking

Momenteel is Peter monteur bij de technische dienst van de opzetmachines. In binnen- en buitenland doet hij het onderhoud van de opzetmachines. De eerste machine waar Peter toentertijd in Westmaas aan gesleuteld heeft, produceert volgens het bedrijf nog steeds.

Zijn collega's kennen Peter als de altijd positieve collega waar je met al je vragen over dozen en opzetmachines terecht kunt. "Verder is hij makkelijk te herkennen, omdat hij ook met dit weer in zijn T-shirt rondloopt. Of je kent hem van zijn eetgewoontes, want lunchen doet Peter uitgebreid met een grote stapel boterhammen. In de tijd dat hij bij De Jong Verpakking werkt, heeft hij al meer dan 106.000 boterhammen gegeten", aldus zijn collega's. 


Henk en Peter, 25 jaar geleden

Peter is de eerste collega bij De Jong Verpakking die 25 jaar in dienst is en dat is dan ook gevierd. Zijn collega's wensen hem nog ontzettend veel plezier bij het bedrijf en gaan voor de volgende 25 jaar.

Voor meer informatie:
De Jong Verpakking
Postbus 22
2678 ZG De Lier
E: info@dejongverpakking.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.