Wie wordt de groentenspecialist van het jaar?

Welke groente wordt ook wel ijspegels genoemd? Wat maakt granaatappelen nou eigenlijk zo gezond? Wat is de kooktijd van koolraap? Sinds begin van dit jaar zijn er inmiddels ruim 600 medewerkers en ondernemers in de AGF-detailhandel die met behulp van de Willie Wortel app dagelijks hun vakkennis vergroten. Zij beseffen dat groenten en fruit echt een specialisme is. ADN en Postuma AGF willen dat specialisme nog sterker naar heel Nederland gaan uitdragen en daarom organiseren zij de verkiezing “Groentenspecialist van het jaar”. De naam van de titel zegt eigenlijk al genoeg: wie weet het meeste over groenten en fruit. 

"Met vakkennis kunnen wij ons heel goed onderscheiden van de supermarkt. Het is dan ook één van de belangrijkste redenen waarom de consument bij ons ambachtsmensen zijn wekelijkse portie vitamine komt halen.

Het verkrijgen en bijhouden van de benodigde vakkennis is dan ook van groot belang. Hoe meer u, als specialist, kan vertellen over de producten die u verkoopt, des te meer u uiteindelijk zal gaan verkopen. De klant verwacht bij ons advies op maat en als wij hen hierin goed kunnen bedienen, dan zal de klant ons daarin belonen. 

Wij gaan deze verkiezing opdelen in 2 categorieën: ondernemers en medewerkers. Op 23 november verschijnt er in de Willie Wortel app een toets met maar liefst 30 vragen over ons vak. Je kunt de toets maar 1 keer maken en je hebt hier maximaal een week de tijd voor. In beide categorieën worden de 15 personen die de toets het beste hebben gemaakt uitgenodigd voor de landelijke finaledag op 17 december. Tijdens deze dag zal er gestreden worden om de felbegeerde titel ‘’Groentenspecialist van het jaar’’.

Heb je geen Willie Wortel account maar wil je wel graag meedoen, stuur dan een mailtje naar williewortel@postuma.nl  en je krijgt geheel gratis een account voor een week zodat ook jij kunt meedoen", aldus de organisatie.

Kijk voor meer informatie op: www.postuma.nl/williewortel  

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven