Koppert Cress geeft dinsdag 18 december een demonstratie met cressen.

Inspiratiedag met cressen bij Vroegop-Windig

Dinsdag 18 december staat bij Vroegop-Windig in het teken van inspireren. Klanten van de AGF groothandel kunnen deze dag verschillende cressen van Koppert Cress proeven en krijgen uitleg waarvoor ze de cressen kunnen gebruiken. Naast de demonstratie ontvangen geïnteresseerden deze dag ook een receptenkaart met een feestelijk driegangenmenu. Dit menu heeft Koppert Cress exclusief voor de klanten van Vroegop-Windig samengesteld waarbij groenten en fruit van het seizoen en diverse cressen de hoofdrol spelen.De bekende groothandel in aardappelen, groenten, fruit en exoten biedt het volledige assortiment van Koppert Cress, waaronder cressen, diverse mixen en specialties. Om klanten de mogelijkheden zelf te laten zien en ervaren is de Inspiratiedag in het leven geroepen. Rene Dissen van Koppert Cress laat gedurende deze dag klanten kennismaken met de culinaire mogelijkheden van een aantal van deze cressen. De Inspiratiedag wordt speciaal voor klanten van Vroegop-Windig georganiseerd, maar ook overige geïnteresseerden zijn van harte welkom om dinsdag 18 december (06.30 – 12.00 uur) een bezoek te brengen aan de AGF groothandel op het Food Center te Amsterdam.

Voor meer informatie over de Inspiratiedag en de cressen kunt u terecht bij het team verkoop via verkoop@vroegop.nl of via 020 - 606 18 18. Voor meer informatie over Vroegop-Windig zie www.vroegop.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.