Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rijk Zwaan Technology In-House Festival

Studenten zien dat tuinbouw al technischer is dan gedacht

“Ik viel vandaag een paar keer van m’n stoel van verbazing. Wauw, ik wist niet dat het al zo ver was!”, dat zei tech-entrepreneur en dagvoorzitter Jim Stolze tijdens TechnoHouse. Het Technology In-House Festival werd op zaterdag 2 november georganiseerd door groenteveredelingsbedrijf Rijk Zwaan.


 
Tijdens TechnoHouse deelden Rijk Zwaan experts hun kennis over onderwerpen als Artificial Intelligence, Machine Learning, Remote Sensing en Digital Phenotyping aan zo’n 80 enthousiaste technische professionals en studenten. “Met TechnoHouse proberen we technologie en de tuinbouw aan elkaar te koppelen”, aldus Marco van Leeuwen, directeur bij Rijk Zwaan.

‘Human Intelligence’
De inzet van alle technologie vraagt samenspel van kennis over de techniek, maar ook genetica en biologie. Deze disciplines werken daarom nauw samen. “Door mensen de ruimte te geven zich te ontwikkelen, kun je ook je voordeel halen uit nieuwe technologieën als Artificial Intelligence”, lichtte Henk van Lenteren, Project Manager bij Rijk Zwaan, toe.

Voor meer informatie:
Rijk Zwaan Nederland
rijkzwaannederland@rijkzwaan.nl   
www.rijkzwaan.nl

Bekijk hier een videoterugblik én de gehouden presentaties terug. 

Publicatiedatum: